Nieuw Pand


Val d Oise
€775,000
latest addition in  Val_d_Oise

Maine et Loire
€695,000
latest addition in  Maine_et_Loire

Lot et Garonne
€1,990,000
latest addition in  Lot_et_Garonne

Var
€4,750,000
latest addition in Gassin Saint Tropez Var

Charente
€1,050,000
latest addition in ANGOULEME Charente

Gironde
€7,350,000
latest addition in  Gironde

Leggett Immobilier - Lokale kennis waarop je kunt vertrouwen

  • HOLLAND
  • HOLLAND
  • HOLLAND
  • HOLLAND
  • HOLLAND
  • HOLLAND

Leggett Immobilier is onlangs uitgeroepen tot “Beste Makelaarskantoor van Frankrijk” en heeft meer dan 10.000 onroerend goederen in Frankrijk in de verkoop waaronder sommige van de mooiste wijndomeinen, kastelen, villa’s, chalets in skigebieden en landgoederen.

Leggett Immobilier heeft een speciaal toegewezen: “Nederlandse” bezetting van tweetalig personeel die u graag helpen bij het vinden van het juiste onroerend goed. Ons eigen contractafdeling zal er voor zorgen dat het koopproces goed en voorspoedig verloopt, indien nodig kunnen wij ervoor zorgen dat contracten vertaald worden.

De huizenmarkt in Frankrijk is populair bij internationale kopers. Of het een object is dat gekocht wordt voor persoonlijk gebruik of als investering, het kopen van onroerend goed in Frankrijk kan een lucratieve beslissing blijken te zijn.

Wij kunnen u ook helpen met het kiezen van de beste manier waarop u uw aankoop kunt financieren. Leggett Immobilier werkt nauw samen met speciaal door ons geselecteerde banken, geldwisselkantoren, advocaten, accountants en plaatselijke notarissen.

U kunt ons volledig onroerend goed aanbod vinden ( in het Engels of Frans) op www.leggettfrance.com

LEGGETT PRESTIGE (www.leggettprestige.com) is een met zorg geselecteerde portfolio van exclusieve-luxueuze huizen en wijndomeinen in Frankrijk.

Het ​INTERNATIONALE onderdeel biedt villa's en huizen te koop ​aan op verschillende belangrijke wereldwijde locaties. Klik hier om woningen te vinden in Nederland

Uw eerste stap naar het vinden van een onroerend goed is door vandaag nog contact met ons op te nemen.

Carolien Frans

Dergelijk : +33 (0)5 53 60 84 88

Email : klik hier